NewTimes Recruitment

Suntem firma de recrutare si plasare de personal din Bucuresti si punem in slujba succesului vostru experienta noastra de 14 ani in acest domeniu.

Suntem pasionati, implicati, atenti la detalii si ne dorim sa crestem impreuna. Principiul nostru de baza este parteneriatul. Oferim suport in dezvoltare atat pentru firmele care isi maresc echipa cat si pentru candidatii care isi doresc sa creasca si  sa avanseze in cariera.

Misiunea noastra este ca prin plasarea candidatului potrivit la job-ul potrivit sa ajutam la cresterea afacerii tale si la consolidarea si dezvoltarea carierei pentru profesionistul plasat.

Iti suntem alaturi si in perioada de acomodare, oferind servicii de consultanta post-placement.

Domeniile noastre de expertiza sunt:

Recrutare personal in domeniul medical pe departamentele: curatenie, infirmiere, receptie, asistent medical.

Recrutare personal administrativ pe departamentele: curatenie, paza, transport, administrare cladire, receptie, secretariat, contabilitate etc.

Pentru ca dorim sa crestem impreuna, ne putem ocupa si de proiecte de recrutare pe alte domenii, inclusiv cel de personal casnic: bone, menajere, personal ingrijire varstnici.

 

Fie ca vrei sa angajezi cei mai buni candidati din domeniu, fie ca iti cauti urmatoarea oportunitate pentru a-ti cladi o cariera extraordinara, noi suntem aici sa te ajutam.

//newtimes.ro/wp-content/uploads/2017/06/person3.jpg