• Eagle HR in Deland

    Great people.

  • Receiving

    A job offer

Detalii adresa – Puncte de reper pentru locatia noastra

Dragilor, am luat o scurta pauza pentru ca avem locatie noua!
Asadar, pentru interviurile face to face ne vom intalni in B-dul Decebal nr. 2, bl. H3, sc. 1, et. 1, ap. 1, sector 3, Bucuresti.

Punct de reper: rond Piata Alba Iulia (2 minute de mers pe jos), Afrodite Clinique la parterul  scarii blocului, vis-a-vis de Sanador Decebal.

Mijloace de transport in comun:
autobuze STB 104 – statia Piata Alba Iulia (1 minut de mers pe jos)
troleibuze STB 70, 79 – statia Bd. Decebal (3 minute de mers pe jos)
tramvaie STB 23, 27 – statia Policlinica Vitan (8 minute de mers pe jos)
Metrorex statia Piata Muncii – 10 minute de mers pe jos, de la metrou se traverseaza intersectia in sensul catre GarantiBank/ AlphaBank/ ING- Bd. Decebal)

Sau si mai simplu, un search cu New Times Recrutare Personal pe harta si ne gasiti imediat.

Va asteptam cu drag!

Roxana Safta (Iatan)
Manager Recrutare

#locatienewtimes #agentierecrutare #locuridemuncamenaj #locuridemuncabona #locuridemuncaingrijitoare #locuridemuncapersonalmedical #locuridemuncapersonaladministrativ #recrutarepersonalbucuresti #personalcasnic #jobfulltime #jobparttime

Personal administrativ: solutii pentru cresterea nivelul de engagement

Problematica engagementului este una dintre cele mai de actualitate teme despre care se discuta astazi la mai toate marile conferinte de HR. 

Pentru ca traducerea cuvantului engagement in limba romana nu acopera toate nuantele cuvantului din limba engleza, iata pe scurt cateva caracteristici ale angajatului cu nivel inalt de engagement: este total implicat, entuziast in legatura cu munca lui, este proactiv, loial si promotor al valorilor companiei.

Personalul administrativ este de obicei contactul principal cu clientii, iar impresia lasata in urma interactiunii cu acesta, va fi una de impact prelungit. Daca personalul administrativ este engaged asta se va traduce intr-o experienta pozitiva a clientilor, experienta care va genera loialitate. Clienti loiali insemana cresterea veniturilor si a profitului companiei.

Din acest motiv, avem pentru tine, ca membru al echipei de management, cateva strategii care te vor ajuta sa cresti nivelul de  engagement pentru angajatii din zona adninistrativa.

Asigurara o buna potrivire inca de la angajare

Incepe strategia de crestere a engagement-ului angajand oamenii care se vor  integra in cultura ta organizationala. Asigura-te ca  prezinti candidatilor cat mai clar mediul de lucru si asteptarile legate de post, ca ei sa stie pentru ce opteaza si sa nu fie dezamagiti sau depasiti de situatie odata ce s-au alaturat echipei tale. Asta inseamna, ca in afara de calificari si experienta, vei dori sa iei in calcul temperamentul acestora pentru a  te asigura ca sunt compatibili cu echipa ta.

Sustine dezvoltarea angajatilor

Pentru a-ti mentine angajatii fericiti, asigura-te ca discuti cu ei despre obiectivele lor, si trebuie sa stii ca cel mai probabil acestea vor evolua si se vor schimba de-a lungul timpului. Ca parte din stretegia de retentie, le poti oferi indrumare pentru planurile lor in cariera si le poti oferi oportunitatea de a actiona ca mentori pentru noii angajati.

Ofera mai multa putere de decizie  personalului administrativ

Procesul de empowerment presupune libertatea luarii deciziilor, si trebuie sa fie sustinut anterior de oferirea de informatii, managerul ramanand in permanenta aproape de echipa pentru a oferi sustinere in gasirea celor mai bune solutii. Pentru ca procesul sa fie de succes este important ca angajatii sa fie tratati cu respect, sa aiba acces la informatiile reale despre organizatia din care fac parte, sa cunoasca planurile strategice si tactice, directia de dezvoltare si obiectivele acesteia, sa primeasca feedback axat pe solutionarea problemelor, iar activitatea lor sa fie rasplatita si incurajata.  

Conferirea puterii de decizie inseamna ca vei da membrilor echipei tale permisiunea sa actioneze si sa i-a decizii in cadrul companiei tale. Totodata inseamna ca exista incredere si intelegere, astfel incat aceste actiuni sa fie in conformitate cu obiectivele companiei.

De exemplu, poti invita angajatii din departamentul administrativ sa participe la sesiuni saptamanale de brainstorming.   Un alt aspect de luat in calcul este autonomia in rezolvarea sarcinilor. Este in regula daca un angajat nu ajunge din punctul A in punctul B folosind aceleasi mijloace ca si tine. Cand delegi, accepta ca asta poate insemna ca angajatul tau sa finalizeze sarcina intr-un mod diferit. Renunta la control si la micromanagement, accepta ca modul tau de a rezolva sarcinile nu este singurul mod (si poate nici cel mai bun).

Lauda: adecvat si la obiect 

Lauda si recunostinta te pot ajuta sa dezvolti engagementul angajatilor din departamentul administrativ. Feedback-ul pozitiv si un cuvant de multumire sunt factori puternic motivatori. Asigura-te ca esti sincer si ca faci referire in lauda ta la o realizare specifica. Si nu exagera, altfel poate parea o atitudine impusa si nu una sincera.

Ofera semnificatie activitatii angajatilor

Asa cum spunea la un moment dat Theodore Roosevelt  “…cel mai mare premiu pe care viata il ofera este sansa de a munci din greu pentru un lucru ce merita facut”. Arata-le celor din departamentul administrativ cum tot ceea ce fac ei contribuie la indeplinirea unui scop sau misiuni importante pentru companie. Oamenii sunt mai fericiti cand inteleg contextul muncii lor si modul in care munca lor joaca un rol important in succesul companiei. De asemeneaa, pentru a imbunati implicarea angajatilor, ofera-le proiecte cu semnificatie, care sa ii faca sa lucreze cu pasiune. Angajatii care care se focuseaza intens pe o sarcina pe care o considera de interes tind sa fie mai fericiti.

Joaca cinstit 

Sentimentul de corectitudine si respect este atat de puternic incat chiar si un singur incident care  afecteaza neplacut poate transforma un angajat satisfacut de la locul de munca intr-un angajat dezinteresat –  si este foarte posibil sa si paraseasca compania intre timp. Exista un studiu care spune ca 1 din 4 angajati, daca simte ca nu a fost tratat cu respect, va parasi locul de munca in anul ce urmeaza. 

Salariul, sistemul de compensatii si beneficii joaca un rol important in perceptia corectitudinii. Ca manager trebuie sa te asiguri ca salariile sunt in concordanta cu standardele regionale si specifice industriei in care compania activeaza.

Este important sa fii transparent cu angajatii in procesul de luare a deciziilor, astfel incat acestia sa se simta inclusi si sa le oferi oportunitatea de a-si exprima liber eventualele ingrijorari sau nemultumiri.  

Uneori, chiar si un gest simplu, cum ar fi acela de a nu-i intrerupe atunci cand lucreaza, de a le respecta activitatea, poate fi perceput un gest de respect. De asemenea, arata-le ca apreciezi echilibrul munca-viata personala. Chiar tu poti fi un exemplu pentru ei, pleaca de la job la ore decente si in vacanta deconecteaza-te de la activitatea de birou.

Pune compasiune in fiecare interactiune

“Liderii de top din ziua de astazi sunt diferiti. Sunt empatici, se gandesc atat la oameni cat si la societate si asculta cu adevarat. Intodeauna vor exista si directori orientati catre financiar, insa acestia vor fi taxati si nu vor fi eficienti in conditiile de astazi” spune Josh Bersin, fondator al companiei Bersin™ by Deloitte, membru al Consiliului Director al UK Berkeley Executive Education.

Desi sunt atatea incertitudini in aceasta perioada de criza, unul lucru este sigur: suntem cu totii in aceasta situatie. Pentru lideri, acum este momentul sa se foloseasca de aceasta oportunitate si sa construiasca relatii pline de semnificatii cu oamenii din echipa lor. Aceste relatii sunt cele care vor ajuta la construirea unei forte de munca rezistente, optimiste, angajati implicati cu pasiune in munca lor si care vor contribui la viteza cu care compania se va recupera dupa impactul pandemiei.

Prin consecventa, implicare si creativitate poti creste nivelul de fericire in cadrul departamentului administrativ. Si, o organizatie fericita este o organizatie sanatoasa. Si daca este sanatoasa, cel mai probabil este si de succes!

 

Si pentru ca am inteles ca primul si cel mai important pas in obtinerea unui nivel crescut de enagagement incepe cu selectia celui mai potrivit candidat pentru compania ta, suntem aici si iti punem la dispozitie experienta noastra in recrutare.

Vrei sa angajezi personal administrativ pentru compania ta? Facem angajarea mai usoara, asa ca doar completeaza cateva detalii aici  https://newtimes.ro/employers/ si unul din profesionistii nostri te va contacta in cel mai scurt timp.

#informatiesuport #recrutare #personaladministartiv #engagementdepartamentadministrativ    #agentierecrutareBucuresti   

 

Surse de documentare:

https://portalhr.ro/empowerment/

https://academiadehr.ro/employee-engagement/

https://legislatiamuncii.manager.ro/a/17083/engagement-secretele-implicarii-angajatilor.html

https://www.trainingurispecializate.ro/ce-este-engagementul/

https://www.15five.com/blog/7-employee-engagement-trends-2019/

https://www.humanresourcestoday.com/employee-engagement/?open-article-id=13941048&article-title=5-employee-engagement-trends-in-the-era-of-coronavirus&blog-domain=15five.com&blog-title=15five

https://www.hrexchangenetwork.com/

Sursa foto: www.pixabay.com 

Recrutare personal administrativ

Cheia succesului pentru departamentul de suport este sa nu observi cat de grea este munca lor  si cat de bine functioneaza. Asta se intampla pana cand ceva  merge prost. Si e perfect adevarat, nu observi intodeauna cine ti-a pus dosarul pe birou -laminat si legat- sau cine are grija sa gasesti in bufet tot ce iti trebuie. Dar ai observa imediat daca nu ai avea stiloul cu care sa scrii sau daca nu ti-ar fi livrata corespondenta.

O companie are foarte mult de castigat din faptul ca acorda timp  si resurse pentru angajarea celui mai bun candidat pentru personalul administrativ.

Tocmai din acest motiv, intodeauna ne asiguram ca prezentam clientilor nostri un candidat care nu doar isi va face bine treaba, ci este si o personalitate foarte potrivita pentru cultura organizationala a companiei angajatoare. 

Insa pentru a gasi cei mai buni candidati pentru posturile administrative, este nevoie sa cunoastem si sa fim pregatiti cu o serie de factori. Cunoscand si definind  abilitatile specifice, calitatile si experienta de care compania angajatoare are nevoie- atat in prezent cat si privind lucrurile in perspectiva-  ne vom asigura ca atragem candidatii care se potrivesc cu adevarat nevoilor acesteia.   

Iata cateva sfaturi care vor ajuta in procesul de recrutare: 

1. Cunoaste tendintele

Un prim bun pas este sa cunosti care sunt tendintele actuale de angajare pe piata fortei de munca, specifice domeniului pe care recrutezi.

2. Fii flexibil: extinde orizonturile cautarii

Cu cat extinzi cautarea, cu atat creste posibilitatea de a gasi un candidat care sa se potriveasca perfect rolului, sau chiar mai mult, un candidat care sa iti depaseasca asteptarile. 

Expertii in recrutarea personalului administrativ sunt o modalitate excelenta de a gasi candidatul care raspunde nevoilor companiei tale. Consultantii in recrutare stiu cum sa atraga cele mai bune talente din piata deoarece au retele extinse si lucreaza zilnic, pe diverse paliere, cu profesionisti din departamentul administrativ.

Un recruiter experimentat se poate asigura ca cei in cautarea unui job afla despre postul vacant si te poate ajuta in evaluarea abilitatilor acestora, astfel incat sa gasesti candidatul cel mai potrivit companiei tale. 

Un recruiter poate sa revizuiasca impreuna cu tine fisa postului si sa o ajustati daca este necesar, si astfel sa creati posibilitatea de a accesa o gama mai larga de potentiali candidati.

3. Acorda importanta detaliilor 

Micile aspecte pot face o mare diferenta atunci cand vorbim despre evaluarea candidatilor.  Modul in care se desfasoara discutia telefonica, prezentarea CV-ului si a abilitatilor lor de comunicare te pot ajuta sa iti faci o prima impresie despre contributia acelui candidat in cadrul companiei tale. Candidatii sunt politicosi la telefon, dar si in  intalnirea face to face? Cum sunt abilitatile lor de comunicare verbala si scrisa atunci când interactionează cu tine? Cand se prezinta la interviu, cum interactioneaza cu restul angajatilor din companie?  Raspunsurile la aceste intrebari pot oferi  informatii utile despre cum se va comporta candidatul si care va fi atitudinea acestuia la locul de munca. 

Un alt aspect important, care face diferenta in procesul de recrutare este formularea anuntului de recrutare. Cele mai bune sfaturi in recrutare nu te vor ajuta daca anuntul tau nu descrie cat mai exact tipul de candidat cautat. Asigura-te ca utilizezi fisa exactă a postului, descriere actualizată, care sa reflecte ce este cel mai relevant pentru succesul in pozitia recrutata. 

De multe ori, managerii folosesc fisa postului facuta pentru procesul de recrutare anterior, fara sa mai ia in considerare modul in care cerintele postului s-au schimbat de la ultima actualizare. Poate fi sau nu o copie exacta a insusirilor  ultimei persoane care a ocupat postul, insa cel mai important sa o reevaluezi cu atentie.

4. Acorda importanta interviului

Poti sa renunti la intrebarile cliseu precum “unde te vezi peste cinci ani?” In schimb, incearca sa prezinti cateva scenarii din viata reala si intrebari bazate pe competente pentru a vedea cum abordeaza candidatul situatia.

De exemplu, intreaba cum ar proceda daca un client suna sa reclame ca un reprezentant al firmei nu s-a prezentat la intalnirea stabilita cu acesta. Raspunsul candidatului poate da enorm de multe informatii despre maturitatea si profesionalismului acestuia.

Un alt exemplu de intrebare poate fi  “Care sunt calitatile de care ai nevoie pentru acest job?” Din raspunsul candidatului vei afla daca acesta stie responsabilitatile postului pentru care a aplicat si iti vei da seama in ce masura calitatile sale raspund asteptarilor echipei tale.

5. Cauta factorul “X” 

Candidatii de top din domeniul administrativ trec mai presus de toate aceste aspecte si pot oferi companiei tale mult mai mult decat simpla potrivire cu fisa postului. Un candidat care  a avut initiativa pentru a urma o pregatire suplimentara in domeniul lui de activitate, unul care a obtinut calificari sau care s-a inscris in organizatii profesionale poate fi  acel candidat de top atat de cautat. Unul din cele mai valoaroase sfaturi in recrutare este sa remarci in ce masura candidatul a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a se dezvolta in plan profesional. Bineinteles ca aici includem si modul in care a performat la job-urile anterioare. Insa, luati in calcul si lucrurile facute in afara job-ului: a participat la training-uri, s-a incris in asociatii/grupuri  profesionale sau are o certificare  in domeniul vizat.

6. Verifica referintele

Cand contactezi persoana de referinta sau fostul angajator, fii foarte onest in modul de abordare. Explica-le ca tu consideri candidatul ca facand parte integranta din echipa si ca apreciezi orice informatie despre acesta ca si angajat. Oamenii au tendita sa fie mai deschisi daca ii faci sa constientizeze consecinta feed-back-ului lor. Este adevarat ca poate fi destul de dificil sa ajungi sa primesti feed-back de la angajatorii anteriori, insa avand in vedere importanta acestuia, merita tot efortul depus pentru a-l obtine.

Vrei sa angajezi personal administrativ pentru compania ta? Facem angajarea mai usoara, asa ca doar completeaza cateva detalii aici  https://newtimes.ro/employers/ si unul din profesionistii nostri te va contacta in cel mai scurt timp.

Interviu recrutare personal medical: tipuri de intrebari si cum sa raspundeti acestora.

Interviu recrutare personal medical: tipuri de intrebari si cum sa raspundeti acestora.
Interviurile de angajare pot fi stresante, insa cu cat esti mai pregatit, cu atat nivelul de stres este mai redus. Mai jos ai o lista, dezvoltata de cei de la https://info.nhanow.com/ (National Healthcareer Association) cu cele mai des intalnite intrebari in cadrul interviurilor pentru personalul medical. Ai si cateva sfaturi si chiar exemple de raspuns, cat sa iti poti forma o idee si sa-ti dezvolti propriile tale raspunsuri. Daca te ajuta le poti nota, sau le poti repeta cu un prieten sau cineva din familie. Chiar daca ti se pare putin caraghios acum, te vei simti mult mai putin caraghios atunci cand vei stapani interviul!

Ce ne poti spune despre tine?
Sfat: Fa o descriere generala al istoricului tau educational/ profesional si mai adauga si ceva informatii despre pasiunile tale in afara job-ului, asa incat sa fii si un candidat interesant, nu doar unul calificat pentru post.
Exemplu de raspuns: Intodeauna am avut o dorinta puternicasa ajut oamenii, de asta am si lucrat in ultimele cinci veri ca salvamar. Dupa ce am finalizat pregatirea profesionala in cadrul facultatii X, am reusit sa obtin si atestatul de libera practica. Acum sunt foarte nerabdator sa-mi incep cariera in acest domeniu.
Comportament de evitat:
– nu vorbi mai mult decat isi doreste intervievatorul;
– nu intra in detalii care stii ca nu te ajuta, ca de exemplu am plecat de la compania x pentru ca nu m-am inteles cu seful meu.

De ce esti interesat sa lucrezi pentru compania noastra?
Sfat: Fii onest si in acelasi timp demonstreaza ca te-ai informat despre companie.
Exemplu de raspuns: Am auzit lucruri minunate de la prietenii mei care lucreaza aici si sunt cu adevarat impresionat cu dezvoltarea tehnologica realizata in ultimii ani. Pare a fi un mediu de lucru inovativ, cu o cultura organizationala grozava.
Comportament de evitat: evita urmatoarele raspunsuri la interviu: pentru ca am auzit ca platiti salarii mari, pentru ca aveti un program de lucru lejer pentru ca sunteti aproape de casa.

Care este cea mai importanta calitate a ta? Care este punctul tau forte?
Sfat: Alege o calitate care se pliaza pe profilul candidatului ideal pentru acel job (verifica descrierea job-ului!)
Exemplu de raspuns: sunt foarte bun in relationarea cu oamenii si stiu sa ii fac sa se simta confortabil. Cred ca este important sa castigi increderea unui pacient, si asta e un lucru la care eu ma descurc foarte bine.

Care este punctul tau slab, cel mai mare defect?
Sfat: procedeaza cu atentie, dar sa fii cinstit si spune-le cum incerci sa devii mai bun. Incearca sa nu raspunzi la intrebare cu atat de cunoscutul “sunt putin cam perfectionist”.
Exemplu de raspuns: Ma simt incomod in situatiile de confruntare. Uneori nu am facut ce credeam eu ca este mai bine, doar ca sa pot pastra pacea. Aceasta poate fi o problema atunci cand pacientii trebuie sa auda ceea ce nu le place, dar am invatat ca uneori ceea ce nu le place sa auda, este exact ceea ce este cel mai bine pentru ei sa auda.

De ce ai renuntat la ultimul loc de munca?
Sfat: Nu este momentul sa explodezi impotriva fostului tau angajator. Ramai pozitiv in comunicare si pune accentul pe noile oprtunitati.
Exemplu de raspuns: Nu aveau mediul de lucru inovativ pe care il caut, motiv pentru care sunt atat de entuziasmat in ceea ce priveste aceasta oportunitate.

Cum ramai la curent cu progresele din domeniul medical?
Sfat: Daca ai atestatul de libera practica, beneficiezi de educatie medicala continua pentru asistenti medicali si medici, asa ca poti sa vorbesti despre diversele conferinte si evenimente medicale creditate EMC, despre reviste online sau print medicale, si cursuri online organizate de OAMGMAMR sau de alte institutii medicale acreditate pentru EMC / EFC.
Exemplu de raspuns: Particip la evenimente medicale creditate EMC in fiecare an si obisnuiesc sa citesc diferite articole si studii din medicina. Nu cred ca formarea se incheie vreodata, cu adevarat – mai ales in acest domeniu.

Care sunt obiectivele tale in cariera?
Sfat: nu povesti planul tau pe urmatorii 30 ani. Concentreaza-te pe viitorul apropiat si integreaza angajatorul/compania in obiectivele comunicate.
Exemplu de raspuns: Obiectivul meu este obtinerea unui post de asistent medical. In mod ideal, imi doresc sa fie in cadrul unei companii avansate din punct de vedere tehnologic, asa cum este aceasta, pentru ca imi permite sa invat si sa ma dezvolt intr-un mediu de lucru inovativ.

Tine cont de faptul ca sunt o multime de factori care intervin atunci cand aplici pentru un post, dar daca ai un plan bine pus la punct si putina experienta te vei simti mult mai increzator atunci cand te vei prezenta la interviu.
Pentru si mai multe informatii puteti accesa link-urile de mai jos. Succes!

Roxana Safta (Iatan)
Material adaptat după: https://info.nhanow.com/…/healthcare-job-interview-question…
Alte surse de documentare: https://www.hipo.ro/…/Intrebarile-cheie-si-raspunsurile-cas…
Sursa foto: www.pixabay.com
#informatiesuport #recrutare #personalmedical #pregatireinterviu

Fisa de post – importanta ei in recrutarea personalului medical si nu numai

Asa cum am precizat in prezentarea pasilor parcursi in procesul de selectie, definirea
profilului candidatului dorit este un aspect crucial. Primul pas, pe langa cunoasterea
organizatiei si a specificului acesteia, este cel in care analizam si detaliem fisa de post pentru
rolul solicitat.
Angajarea celor mai buni specialisti este un aspect esential pentru succesul oricarei companii
din domeniul sanatatii si nu numai. O fisa de post actualizata si completa te poate ajuta sa
identifici abilitatile si calitatile importante penntru fiecare pozitie din organigrama companiei
tale.

Read more

//newtimes.ro/wp-content/uploads/2020/04/Logo-5.0-e1587992920712.jpg

Misiunea noastra este ca prin plasarea candidatului potrivit la job-ul potrivit sa ajutam la cresterea afacerii tale si la consolidarea si dezvoltarea carierei pentru profesionistul plasat.

New Times firma acreditata https://www.anofm.ro/

Newsletter

Enter your email address here always to be updated. We promise not to spam!